Metoder: / Min værkstøjskasse / Kropsterapi

Kropsterapi

Kropsterapi hjælper dig til at komme i kontakt med ubevidste og uerkendte oplevelser fra dit liv. Gennem livet gemmer din krop de oplevelser du har  haft. Det er både de positive og negative oplevelser, som lagres i kroppen. De positive oplevelser giver dig energi og sjældent et problem for dig. De negative sætter sig i kroppen, hvis ikke de bliver håndteret på en god og respektfuld måde. Du vil opleve disse ubevidste og uerkendte oplevelser, som nedsat energi, spændinger i kroppen, hul eller knude i maven, nedsat humør eller humørsvingninger og tristhed.
 
I kropsterapien er der flere redskaber som kan hjælpe til med at komme i kontakt med disse tilbageholdte følelser:
 

Åndredrætsøvelser :  

 
Her bruger jeg dit åndedræt til at hjælpe med, at komme i kontakt med de følelser som din krop gemmer for dig. Øvelsen foregår oftest liggende og ind i mellem med musikledsagelse. I forbindelse med, at du trækker vejret vil jeg undervejs undervejs undersøge din krop for indre spændinger, som kommer når man holder følelser tilbage. 

 

Bioenergi :

Er nogle øvelser du laver med din krop, hvor du skal ligge eller stå i nogle stillinger, som påvirker din muskulatur, således at de slipper spændingerne i kroppen og frigør den tilbageholdte energi som musklerne bruger til at holde på tilbageholdte følelser.
 

Massage :

 
Er en blid kropsterapi, hvor du kan arbejde med nærhed, hvor du modtager omsorg, som du kun skal tage imod. Massagen hjælper dig til at mærke, hvor i kroppen du har tilbageholdte følelser.
Massage kan gives i forbindelse med samtaleterapi eller som en sepert terapi, hvor der samtales undervejs om, hvad du kommer i kontakt med.
 
Det aftales på forhånd hvordan massagen skal udføres.
 
 
Kim Rædkær | Nordrupvej 13, Nordruplund, 4190 Munke Bjergby - Danmark | Tlf.: 20 85 53 28 | kimraedkaer@hotmail.com