Som mand kan du opnå at:

 • at blive en bedre kæreste
 • at blive en bedre ven
 • at blive en gladere kollega
 • at forbedre dit selvværd
 • at stille krav
 • at at sige fra på en kærlig måde
 • at være bedre far
 • at blive mere tydelig som mand
 • at blive bedre til at udtrykke dine følelser
 • at blive bedre til at sige det der er svært
 • at blive en kærlig kriger

Mænd taler med mænd

Der var engang, hvor mænd var mænd og kvinder var kvinder

Da vi var drenge lærte vi, at være modige, stærke, feste, ikke at tude, store drenge græder ikke. Vi lærte ikke at kæmpe for retten til, at tale om vore følelser og fortælle at vi var bange og kede af det.  Nej drenge og mænd skal være macho og helst kæmpe for at blive en Alfa han, og det kan alle ikke være.
For pigerne derimod var det lige omvendt. De lærte at tale og tale om alt. Piger kan bedre end mænd tale om følelser og er bedre end mænd til at få opfyldt deres behov, det lærer de af deres mor. Det er færdigheder som er super vigtige for at klare hjemmet og vigtige i forhold til at opdrage børn.
 
Mænd og kvinder er via evolutionen udstyret forskelligt, ikke bare det der med pik og kusse, men også vore hjerne og hormonsystem er forskelligt. Det betyder i korthed, at vi opfatter ting forskelligt, vores fokus er forskellige, feks er mænd mere optaget af hvad der foregår ude end hjemme, vi er derfor også mere tilbøjelige til at foretage os aktiviteter der sker uden for hjemmet. Mænd vil i højere grad end kvinder feks se sport, da det appelere til jægeren og krigeren i os. Kvinder derimod elsker at se realityshows og udsendelser der handler om følelser. Vi mænd elsker vore børn, men sikkert mest når man kan lave noget mere spændende end, at skifte ble og tørre snot af deres næser. Vi glæder os i vores indre til vi kan tage dem ud og fiske eller gå til noget sport, lave mekanik og bygge og konstruere ting osv..
 

Nu har mænd og kvinder ændret sig

Moderne tid har og gør alt for at udviske forskellene mellem kønnene, til stor skade for os mennekser, da vi pludselig ikke er i overenstemmelse med vores grundlæggende natur. Vi oplever manglende glæde ved at være os selv, vi oplever at vi ikke bliver accepteret for de fundamentale ting, der er helt naturlige for den maskuline natur. Hvis samfundet får det som de vil ender vi op med at være udviskede metro- eller panseksuelle og totalt ensformige i vores måde at leve livet på. Om det er kvinder eller mænd vi finder sammen med, kan risikere at være en del af udviklingen vi gennemgår for den "lille"  forskel er væk.
 

Derfor en Mandegruppe, hvor du har fokus på din maskulinitet.

Men uanset hvad vi som mænd  tænker og føler, har vi brug for et rum, hvor mænd kan være mænd, hvor mænd kan tale med mænd om hvad der rør sig og få accept til, at være den mand man nu en gang selv ønsker at være.
Jeg har derfor en Mandegruppe, hvor det vigtige ikke er at finde sine nosser eller være kanindræber, men at kunne stå ved sig selv, i den manderolle, som du selv vælger og gerne vil kæmpe for.
 
Mandegruppen er en kombination af undervisning, debat og terapi, og frem for alt et sted hvor du sammen med andre mænd kan udvikle dig egen identitet og lære at kæmpe for den.
 
 

 

Ny gruppe i Munke Bjergby

Så er det tid til at der starter Mandegruppegruppe i Munke Bjergby. 
 
Du lærer dig selv bedre at kende, du lærer at håndeterer de svære ting du støder med kæreste, kone, venner og arbejdskolleger.
Og ikke mindst så lærer du at stå ved dig selv, hvis du skulle være i tvivl om du er god nk som den mand er.
 
Gruppen har samles hver anden onsdag i lige ugetal 
 
Første gang 18 september
 
Ring eller skriv for at høre nærmere.
 
Kim Rædkær | Nordrupvej 13, Nordruplund, 4190 Munke Bjergby - Danmark | Tlf.: 20 85 53 28 | kimraedkaer@hotmail.com