Metoder: / Min værkstøjskasse

Samtaleterapi

Samtalen er er grundlaget for enhver terapi. Det er gennem samtalen at vi i fællesskab finder frem til hvad og hvordan du kommer videre i forløbet. Ofte vil de fleste sessioner vil det være samtalen der er midlet til at komme videre. Ud fra hvad der sker under samtalen kan jeg vælge og foreslå et konkret værktøj, som metode til at komme nærmere det arbejdspunkt der er aktuelt. 

Individuel samtale

Arbejd med dine styrker, dine udfordringer og dine muligheder – vi tager udgangspunkt i det du har brug for, hvad enten det er højere selvværd, større livsglæde, mere selvindsigt, mening med det hele, større evne til at holde fast i dig selv, sige fra eller noget helt andet.

Terapi skal give dig følelsen af at få et rum til dig, hvor du kan udforske, lære og være uden at blive dømt. Du skal have følelsen af at komme videre og få alternativer og redskaber.

Når du bliver mere bevidst om, hvor dine udfordringer ligger og hvad de består i, kan du imødegå dem og vende dem til din fordel. Du kan få redskaber, der er fremadrettede og progressive. Få styrket din personlige gennemslagskraft eller din evne til at være glad og tilfreds. Terapi kan være vejen til mere ro i dit liv.

Vi kan kigge på dine relationer og finder ressourcerne i netværket, så du ved hvor du kan læne dig og hvor du skal passe på dig selv – og hvordan.

Vi kan arbejde med fokus på din kommunikation og din måde at formidle dig selv, så dit udtryk kan blive optimalt. Så du oplever din egen styrke og gennemslagskraft, når du er udadvendt.

Parterapi

Lad ikke dårlig kommunikation, konflikter og misforståelser styre jeres parforhold. Få redskaberne til at få et sundt og kærligt forhold.

Vi tager udgangspunkt i det I har brug for, hvad enten det er kommunikation, utroskab, jalousi eller grænser. Parterapi skal give jer følelsen af at komme videre og få alternativer og redskaber.

Som par er I meget velkommen hos mig. Vi tager udgangspunkt i, hvor jeres udfordringer ligger og jeres forventninger til forholdet og hinanden. Vi kan træne kommunikationsøvelser, der giver jer en kærligere og mere åben kommunikation og arbejde med øvelser der knytter jer tættere sammen og giver færre konflikter og en større forståelse og samarbejdsvilje – og dermed mere romantik og nærvær.

Kropsterapi

Kroppen gemmer på, hvad vi oplever igennem livet det ka kan være traumatiserende oplevelser, tab af nærstående familiemedlem eller ven, udsat for overgreb. Tilbageholdte følelser kan sidde og gemme sig i kroppen. Musklerne hjælper dig med at holde på dine følelser, du mærker det som en konstant anspændthed et eller andet sted, eller du har en ubehaglelig fornemmelse i din mave. Det betyder desværre også at kroppen kan gemme så meget på tilbageholdte følelser, at du faktisk ikke kan mærke hvordan du har det 
 
 
Terapi er en tillidssag og jeg lever op den tillid du skal have
Kim Rædkær | Nordrupvej 13, Nordruplund, 4190 Munke Bjergby - Danmark | Tlf.: 20 85 53 28 | kimraedkaer@hotmail.com